Top Grill denkt aan het milieu: de aanmaakblokjes zijn vervaardigd uit onbewerkt naaldhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en hoogwaardige plantaardige olie.
Meer info
  • 32 aanmaakblokjes voor barbecue en open haard
  • Brandduur: ± 10 minuten
  • Reukloos, milieuvriendelijk, niet giftig
  • Geproduceerd in de EU volgens de Europese norm EN 1860-3:2003-12
Gebruik
    Leg enkele blokjes tussen de houtskool, de briketten of het hout. Steek de blokjes aan, laat enkele minuten branden en voeg eventueel nog houtskool, briketten of hout toe.

Top Grill denkt aan het milieu: de piramides zijn vervaardigd uit hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de doosjes zijn vervaardigd uit 100 % gerecycleerd karton.
Meer info
  • Makkelijk en handig
  • 20 aanmaakpiramides met luciferkop
  • Brandduur: ± 6 minuten

Aanmaakvloeistof voor barbecue en open haard.
Meer info
Gebruik
    Verdeel de aanmaakvloeistof gelijkmatig over de houtskool of de briketten, laat even intrekken en steek daarna aan.
    Wacht tot de aanmaakvloeistof volledig is opgebrand en de kooltjes een witte aslaag vertonen alvorens de gerechten te roosteren.

Top Grill denkt aan het milieu: de lucifers zijn vervaardigd uit hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de doosjes zijn vervaardigd uit 100 % gerecycleerd karton.
Meer info
  • 45 lucifers - 20 cm
  • Brandduur: ± 1 minuut
  • Geproduceerd in de EU volgens de Europese norm EN 1783:1997:SAF

De Jetflame aansteker is geschikt voor het aansteken van barbecues, tuinfakkels en kaarsen, … maar ook voor het karamelliseren of voor het villen van paprika's en tomaten.

Gezuiverde houtkool conform de norm EN 1860-2
Meer info
Barbecue-tips
  • Begin pas minstens 15 à 20 minuten na het aanmaken van de houtskool te roosteren en wacht tot de vlammen zeker weg zijn en de kolen rood-witgloeiend zijn.
  • Zorg ervoor dat de vlammen nooit in contact komen met het voedsel. Als er tijdens het roosteren toch vlammen ontstaan (door afdruipend vet of olie), leg het voedsel dan op aluminiumfolie of aluminium grillschaaltjes.
  • Prik niet in het vlees om het te draaien, maar gebruik een barbecuetang. Zo blijft het vlees sappiger.
Veiligheidstips
  • Rooster enkel in open lucht of in een goed verlucht lokaal.
  • Zorg voor een brandveilige en stabiele ondergrond.
  • Stel de verpakking niet bloot aan extreme temperaturen.
  • Houd kinderen op een veilige afstand.
  • Gebruik geen brandalcohol, benzine of andere gelijkaardige vloeistoffen om de barbecue aan te maken, maar de speciaal daarvoor ontwikkelde aanmaakblokjes of aanmaakvloeistof.
  • Giet nooit aanmaakvloeistof op een reeds brandende barbecue.
  • Houd voor noodgevallen steeds een emmer zand of water in de buurt.
  • Verzeker je ervan dat de as volledig uitgedoofd is alvorens deze weg te gooien. Opgelet, dit kan enkele uren duren.
  • Let op indien je blust met water! Doe dit eventueel pas nadat de barbecue voldoende afgekoeld is (risico op stoom, vervorming van het toestel,...).

100 % natuurproduct, vervaardigd uit kokosnootschalen en plantaardig bindmiddel.
Meer info
  • Trage verbranding, lange brandduur en constante hitte
  • Minimum aan asresten
  • Zeer voordelig in gebruik
  • Conform de norm EN 1860-2
Gebruik
  • Plaats op de bodem van de barbecue een hoopje kokosbriketten.
  • Leg er enkele aanmaakblokjes tussen en steek deze aan.
  • Als de briketten beginnen te gloeien, verspreid ze over de volledige bodem en leg er een laagje extra briketten over.
  • Begin pas te roosteren als er op de briketten een dunne laag as zichtbaar is (na ± 20 minuten).
  • Als er tijdens het roosteren vlammen ontstaan (door afdruipend vet of olie), leg het voedsel dan op aluminiumfolie of aluminium grillschaaltjes.
  • Prik niet in het vlees om het te draaien, maar gebruik een barbecuetang. Zo blijft het vlees sappiger.
Veiligheidstips
  • Rooster enkel in open lucht of in een goed verlucht lokaal.
  • Zorg voor een brandveilige en stabiele ondergrond.
  • Stel de verpakking niet bloot aan extreme temperaturen.
  • Houd kinderen op een veilige afstand.
  • Gebruik geen brandalcohol, benzine of andere gelijkaardige vloeistoffen om de barbecue aan te maken, maar de speciaal daarvoor ontwikkelde aanmaakblokjes of aanmaakvloeistof.
  • Giet nooit aanmaakvloeistof op een reeds brandende barbecue.
  • Houd voor noodgevallen steeds een emmer zand of water in de buurt.
  • Verzeker je ervan dat de as volledig uitgedoofd is alvorens deze weg te gooien. Opgelet, dit kan enkele uren duren.
  • Let op indien je blust met water! Doe dit eventueel pas nadat de barbecue voldoende afgekoeld is (risico op stoom, vervorming van het toestel,...).
Real time web analytics, Heat map tracking